De vakmannen van Homma Loodgieters helpen u graag bij deze werkzaamheden

Dakgoten

Vervanging van zinken en koperen goten, inclusief de afvoeren. Jaarlijks schoonmaken en controleren van daken en goten.

Dakwerk

Van ouderwets vakwerk in zink of koper tot Bitumineuse en EPDM rubbercover dakbedekking, onze vakmannen draaien hun hand er niet voor om.

Centraleverwarming

Vervangen van c.v. ketel met of zonder warmwatervoorziening. Zonne-energie systemen. Voor grotere installaties plaatsen wij cascade opstellingen van 2 of meer cv. ketels inclusief regeling. Wij zijn Select Dealer van ATAG, maar leveren alle bekende merken.

Vloerverwarming

Het aanleggen van vloerverwarming in uw badkamer, toilet, hal of complete huis inclusief warmte regeling.

Sanitair

Leveren van een complete badkamer met naar wens: bubbelbad, stortdouche, wandcloset, designradiator etc.; van standaard sanitair tot exclusieve merken. Senioren sanitair; douchezitjes en beugels met moderne uitstraling. Tegelwerk en elektra verzorgen wij ook voor u. Zo heeft u bij de verbouwing één aanspreekpunt.

Riolering/Rioolreininging

Verstoppingen binnen en buitenshuis oplossen met professionele hogedrukapparatuur en vervanging cq aanleg van complete systemen. Door middel van camera inspectie kunnen wij de oorzaak en lokatie van de verstopping achterhalen.

Diversen/Diamantboringen

Diamantboringen voeren wij zelf uit voor al uw doorvoeringen in beton/baksteen en steen met of zonder wapening! Op maat gemaakte zinken/koperen tafelbladen maar ook fietsendakjes of aanrechtbladen, loden vijverrand afwerking of spiegelrand. Kortom zink en koperwerk op maat gemaakt volgens uw wensen.

Stank Detectie in en om het huis

Stank is een heel vervelende klacht. Ook daarop hebben wij een professioneel antwoord. Door middel van rook kunnen wij zelfs de kleinste rioollekkage vinden en daarmee de oorzaak van de stank lokaliseren en verhelpen.

Samenwerking met Energie Service Noord West

Als erkend installateur werken wij samen met Energie Service Noord West, voorheen bekend als de Gaswacht van Noord-Holland. ESNW is de grootste specialist voor onderhoud aan- en reparatie van verwarming, binnenklimaat- en warmwatertoestellen. Samenwerken met ESNW betekent dat wij gebruik maken van de uitstekende 24-uurs service- en onderhoudsdienst. Heeft u als klant een storing? dan staan de deskundige monteurs zeven dagen per week klaar om storingen van de cv ketel (meestal) binnen 4 uur op te lossen. Kijk op www.esnw.nl voor meer informatie.